Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

INK & tatueringar

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-12 10:20  |  Lästid: 2 minuter
tatueringstips-herr-skiss.jpg
zick-zack-tattoo.jpg
tatueringstipsen.jpg
tips-tatueringar-svart-vita.jpg
tatueringar-till-honom-svart-vita-tips.jpg

När jag gick i nian brukade jag rita med svart tusch på min handled för att det skulle se ut som att jag hade en tatuering. Det svåra var att varje dag måla på precis samma plats så att det blev så troligt som möjligt. Då sa jag att ”när jag fyller 20 ska jag minsann rista in den för evigt”. Men det blev inte riktigt så. Jag tycker fortfarande att mindre tatueringar är så sjukt fint. Därför behöver jag hjälp med att välja en! Här kommer lite inspiration på motiv och varianter om man är sugen på att gadda sig. Om du har något tips på en sida eller någonstans där det finns mer fina bilder får du gärna kommentera i inlägget så kan alla ta del av dem.

Dela på Facebook
Tweeta