Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

ARKIVET #1

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-11 22:05  |  Lästid: 2 minuter
herrmode.blogg-tobiassikstrom.jpg
hamburgsund-huset.jpg
red-sea-egypt-tobias-sikstrom.jpg
tatuering-inspiration-2.jpg
tobias-sikstrom-red-sea.jpg
parker-stockholm-tobiassikstrom.jpg
outfit-personlig-blogg.jpg
tobias-sikstrom-32.jpg
midsommar sverige.jpg

Under åren har jag tappat kollen på hur mycket foton jag egentligen har tagit. Jag är inne på min tredje dator (eftersom de andra har kraschat) och alla mina bilder finns därför på tre olika hårddiskar. Jag skulle någon gång i livet kunnat hoppat på tvåan till Media Markt och köpt en extern hårddisk och samlat alla, men det har inte blivit av. Ännu. Jag tänkte i alla fall börja plocka fram lite äldre bilder från arkivskåpet så att de inte bara ligger och dammar någonstans.

Dela på Facebook
Tweeta