Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

CAMEL 071115

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-07 14:27  |  Lästid: 2 minuter
tobias-sikstrom-nelly-1.jpg
acne-studios-tobiassikstrom-camel.jpg
acne-studios-kamel-rock.jpg
acne-studios-camel-coat-tobias-sikstrom.jpg

Denna rock köpte jag för något år sedan hos Acne. Efter det fick den hänga nästan ett halvår i hallen för att jag ångrade köpet. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde det, men gillade den inte alls först. När jag väl tog med den ut genom natten i Stockholm fick jag samma kväll fimphål i den. Antagligen efter en kväll på ett djur-i-bur-trångt Kåken. Med det sagt vill jag säga att man aldrig ska låta saker hänga i garderoben för att man väntar på rätt tillfälle för att använda något. För rätt tillfälle kan också vara fel tillfälle.

Rock och sweatshirt från Acne Studios, skjorta från Gant, jeans från filippa K och sneakers från H&M.

Dela på Facebook
Tweeta