Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

5 Instagramkonton du måste följa

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-06 14:18  |  Lästid: 2 minuter
best-instagram-accounts-tips-kingmagazine.jpg

Brittany Bathgate
Brittany är en brittisk instagrammare och bloggare. Hennes bilder är som tagna ur tidningar som Kinfolk, Cereal eller vilket pinterestalbum som helst egentligen. Förutom att man kan dregla sönder av fina inredningsmiljöer och prylar klär hon sig på ett sätt som man väldigt enkelt kan applicera till herrstil. Mycket enkla plagg, mycket COS, svart-vita sneakers och streetigt.

instagram-konton-tips-herrmode-tobiassikstrom.jpg

Marcos Fecchino
Varje gång en bild från Marcos kommer upp i mitt feed får jag lite ångest och ont i magen. Mest för att han verkar leva ett drömliv i New York och lite överallt i världen, men även för att alla bilder är sjukt fina. Man får en känsla av ett nutida 6o-tal. Marcos jobbar som fotograf och modeproducent i det stora äpplet.

fredrik-risvik-instagram-tips.jpg

Fredrik Risvik
Fredrik är den norska versionen av Brittany Bathgate (hon som jag tipsade om högst upp) Han bor i Stavanger, Norge, och drunknar i färgglada common projects-sneakers och i fantastik inredning.

milk-studios-instagram-tips.jpg

Milk Studios

jag har följt Milk hur länge som helst på Instagram och älskar deras bilder. De blandar mode, musik, samhällskultur och fotografier från lite överallt. Allt på ett kreativt och ganska innovativt vis. Värt att följa!

instagram-tips-konton-du-maste-folja.jpg

Joanna Halpin
Joanna är sjukt snygg och har en blogg tillsammans med hennes syster som går under namnet whatshesaidblog. Det är inte bara hon som är snygg utan allting och alla som dyker upp i fyrkanterna är vackers ting. Bara det gör henne värd att följa.

Dela på Facebook
Tweeta