Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

WEBBSHOP-KOLLEN: TRENDHIM.SE

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-10-27 09:57  |  Lästid: 2 minuter
trendhim-webbshop-kollen-tips-online.jpg

Nu är det dags för en ny kategori här. Nämligen webbshop-kollen som jag har valt att kalla den. Jag tar på mig mina radarglasögon och lyfter på grus och korn för att leta efter bra tips och de bästa produkterna hos de olika webbshoparna. Idag är det Trendhim.se som får förstoringsglaset över sig. Trendhim är en webbshop som säljer herrmode-accessoarer och groomingprodukter. Både från sitt eget märke med samma namn och externa produkter. Här är mina favoriter:

1. Denna väskan från Convey. Perfekt som weekendbag eller träningsväska.

2. Klockor från Daniel Wellington. Personligen uppskattar jag enkla och klassiska herrklockor som lika gärna hade kunnat ligga i min pappas låda från 70-talet som dingla från nyhetshyllan i butik.

3. Svarta handskar i skinn från Trendhim.

4. Svart läderplånbok med zip från Trendhim. Precis lagom storlek för att korten ska få plats inuti och för att plånboken ska gå ner i byxfickan.

5. Hur roligt är det inte med en slipsnål i mustachform? En rolig och lite annorlunda detalj. Om du inte brukar använda slips själv är detta en perfekt present att ge bort på fars dag nästa vecka. Plus att tankarna även vandrar bort till kampen mot prostatacancer. Från egna märket Trendhim

6. Jag önskar att jag hade en vildvuxen skäggväxt så att jag skulle kunna använda ett sådant här rakset. Till dess gör den sig fin som en inredningspryl på badrumshyllan. Från Frank Shaving.

7. Solglasögon med träbåge från Trendhim.

8. Blå-grå ryggsäck i canvas från Convey.

9. Jag har egentligen aldrig tidigare tänkt på en sedelklämma, men när jag såg denna började det vibrera i habegäret. Även om jag inte längre använder sedlar särskilt mycket är den fin att ha på skrivbordet.

10. Den tidlösa och stiliga kammen från Kent Brushes. Don Drapers bästa vän!

11. Om du inte använder rakapparat utan kör på rakhyvel kan jag tänka mig att hela rakningsprocessen blir lite roligare med en fin hyvel. Släng bort engångshyvlarna från Coop och satsa på en sådan här från Parker.

12. En till weekendväska. Lagom storlek och skönt med kortare handtag. Från Denton Bags kommer den.

13. En svart och diskret klocka från Gant.

Dela på Facebook
Tweeta