Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

KUNGSHOLMEN

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-10-27 14:34  |  Lästid: 2 minuter
restautang-kungsholmen-stockholm.jpg
tobias-sikstrom-king-master-anders.jpg
restaurangtips-stockholm-kingmagazine.jpg
il-cafe-kungsholmen-tobias-sikstrom.jpg
tobias.sikstrom-restaurangtips-master-anders.jpg
tobias-sikstrom-kingmagazine-blogg.jpg

Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare, men numera jobbar jag bland annat på reklam och PR-byrån Kelly and Pling. Vi sitter på Kungsholmen vid Kungsholmstorg. Det som är lite härligt är att jag i princip aldrig har spenderat särskilt mycket tid i denna stadsdel, så det blir lite som att vara turist i min egen stad.

Rock och skor från Reiss, stickat tröja från Weekday, och jeans från Acne Studios.

Dela på Facebook
Tweeta