Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

42 st FRISYRTIPS

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-10-26 08:00  |  Lästid: 2 minuter
herr-frisyrer-klippning-tips-tobiassikstrom.jpg
frisyr-herrmode-tips-tobiassikstrom.jpg
frisyrer-till-honom-klippningar.jpg
frisyren-tobiassikstrom.jpg
frisyrtips-och-grooming-herrmode.jpg
frisyr-tips-herrmode-tobias-sikstrom.jpg

När håret ligger rätt blir livet lite härligare och humöret hamnar på topp. Men vilken frisyr man ska ha och vilka produkter som passar bäst är inte alltid så lätt att veta. Ens hårkvalité kanske inte funkar till den frisyr du vill ha eller så lever hårfästet sitt eget liv. Jag själv pendlar mellan att raka av mig allting för att väva en hamstertröja av det och mellan att kanske spara ut. När jag inte kan bestämma mig kikar jag runt på sådana här bilder för att förhoppningsvis komma på en plan. Här är min senaste hårlista. Hela 42 frisyrtips och hårklippningar.

Dela på Facebook
Tweeta