Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

TIPS: BRAUN

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-10-25 18:19  |  Lästid: < 1 minut
tobias-sikstrom-braun-rakapparat.jpg

Ikväll vill jag tipsa om en rakapparat som jag har börjat använda den senaste tiden. Jag är väldigt dålig på att lägga tid på saker på morgonen utan jag sover så länge jag kan och sedan stressar jag ihjäl mig. Kastar ut alla kläder på golvet, fastnar framför en meningslös intervju på Nyhetsmorgon, slänger i mig yoghurt och spiller på klädena och cyklar mig svettig och utbränd. Därför behöver jag saker som är snabba och lätta för att hålla det negativa morgonhumöret borta. Då är denna Series 3 från Braun min bästa vän.

Dela på Facebook
Tweeta