Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

SATURDAY

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-10-19 18:57  |  Lästid: 2 minuter
tobias-sikstrom-herrmode-blogg.jpg
breakfast-tobias-sikstrom.jpg
tobias-herrmode-blogg-stockholm.jpg
Reiss-suede-boots-tobias-sikstrom.jpg
king-blogg-mode.jpg
tobias-reiss-knitted-sweater.jpg
tobias-blogg-sikstrom.jpg
sodermalm-tobias-sikstrom.jpg

I lördags var första helgdagen på länge som jag inte hade något planerat utan bara kunde strosa omkring på stan. Det är så otroligt skönt att inte jobba helger som jag ofta har gjort tidigare. Jag passade på att hämta ut lite nya plagg som jag väntat på. Denna jacka, stickade polotröja som jag skrev om här och dessa mockaboots är alla nya familjemedlemmar. En ganska härlig dag helt enkelt.

Jacka från Dr Denim, stickad polotröja och mockaboots från Reiss och svarta jeans från COS.

Dela på Facebook
Tweeta