Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

VECKANS BÄSTA TIPS v.42

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-10-12 21:21  |  Lästid: 2 minuter
herrmode-tips-blogg-shopping-tobias-sikstrom-okt.jpg

Tro det eller ej, men nu är det måndag igen och återigen dags för att kora mina tips inför kommande vecka.

1. Om man gillar Byredos doftljus (som alla gör) men tycker att de kanske är lite väl dyra, finns det ett lite billigare alternativ hos & other stories. I dagarna har de även släppt ett mini-set med tre av deras dofter. Nu kan du ha ett i badrummet, ett i sovrummet och ett i vardagsrummet. Till priset av ett halvt Byredoljus.

2. På onsdag släpps min favoritserie American Horror Story säsong 5 där självaste Lady Gaga har en av huvudrollerna. Om du inte har tittat på serien för att du trott att det bara är en skräckserie får du nu en hemläxa av mig. Tänk dig samma kvalitet som Mad Men, men att deras kostymör och rekvisitör har vänsterprasslat med Horror Story samtidigt. Så bra är den!

3. En vit och enkel skjorta som COS som vanligt gör bäst.

4. Denna rock från Reiss beställde jag hem i helgen. Älskar den lite annorlunda färgen av rosé-rost. Den kommer att liva upp min rockhall som numera är grå.

5. Jeans från Weekday.

6. Oxblodsfärgade brouges från Reiss.

7. En brun väska i mocka från Zara.

8. Ännu en hipsterblomma denna vecka. Denna växt kallas Elefantöra och finns numera på nästan alla blomsterbutiker.

9. En mössa från H&M.

10. Denna roll-on parfymen kom jag över på Aesop häromdagen. Den är svindyr (för att vara så liten) men ska tydligen hålla väldig länge tack vare att den används genom en roll-on-kula. Som en deodorant fast i parfymversion.

Dela på Facebook
Tweeta