Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

TOP 5 Bästa Musikvideor #1

Min största dröm när jag var liten var att bli musikvideoregissör. Nummer två efter det var att jobba som programledare på ZTV. När kanalen därför kastade in handduken dog en del av min värld och jag sörjde svartklädd i en månad. Intresset för musikvideor lever dock kvar och ingen blir gladare än jag när nya […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-10-05 22:30  |  Lästid: < 1 minut

Min största dröm när jag var liten var att bli musikvideoregissör. Nummer två efter det var att jobba som programledare på ZTV. När kanalen därför kastade in handduken dog en del av min värld och jag sörjde svartklädd i en månad. Intresset för musikvideor lever dock kvar och ingen blir gladare än jag när nya minifilmer släpps. Här har jag sett ihop några av mina personliga favoritvideor. Jag tänkte först göra en lista där jag räknade ner från 20, men insåg att det var omöjligt.

Lana del Rey – Ride

Little Dragon – Crystalfilm

José González – Heartbeats

Madonna – Ray of Light

Fever Ray – When I Grow Up

Dela på Facebook
Tweeta