Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

SÖNDAG 27

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-09-28 07:15  |  Lästid: 2 minuter
bike-id-tobias-sikstrom-king-blogg.jpg
bike-id-tobias-sikstrom-hm.jpg
rosendals-tobias-sikstrom-blogg.jpg
tobias-sikstrom-september-2015.jpg
tobias-sikstrom-rosendahls-blogg.jpg
tobias-sikstrom-king-blogg-september-2015.jpg

Om jag skulle utnämna mig själv till något som jag är ganska bra på, så är det att hitta de där plaggen som ofta tar slut på en dag. Mitt senaste offer är denna jack-skjorta i bomull från H&M, som i verkligheten ser ut som mocka. Iklädd den har jag cyklat omkring i Stockholm idag.

Jack-skjorta från H&M, t-shirt från COS, jeans från Acne Studios och skor från Reiss.

Dela på Facebook
Tweeta