Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

HEJ!

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-09-26 22:40  |  Lästid: < 1 minut

Hej! Vad roligt att du har hittat hit. Oavsett om du hoppat med mig sedan tidigare eller om du aldrig har kikat in på min blogg tidigare, vill jag säga hej och välkommen hit! Det känns riktigt kul att skriva här på KING igen. Om du vill veta lite mer om mig har KING gjort en intervju med mig som du kan läsa här. Eller så kan du kika in en annan frågestund som Popmani.se körde tillsammans med mig. Den hittar du här. Hör av dig om du undrar någonting eller om det är något särskilt du vill läsa mer om.

Följ min blogg med Bloglovin

tobiassikstrom-denim-4.jpg
Dela på Facebook
Tweeta