Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

STICKAD FAVORIT

I veckan hittade jag min nya favorittröja på H&M. Det känns lite som att bära ett kompakt får och det är precis känslan som jag varit ute efter när jag sökt med ljus och lykta efter en ny höstfavorit. Eftersom vi bor i ett land där det är vinter i sex månader finns det tre […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-09-25 09:11  |  Lästid: 2 minuter
tobias-sikstrom-stickat-hm-blogg.jpg
tobias-sikstrom-king-herrmodeblogg-hm-stickat.jpg
tobias-sikstrom-herrmode-blogg-stickat.jpg
tobias-sikstrom-blogg-herrmode-stickat.jpg
tobias-sikstrom-hm-aw15.jpg

I veckan hittade jag min nya favorittröja på H&M. Det känns lite som att bära ett kompakt får och det är precis känslan som jag varit ute efter när jag sökt med ljus och lykta efter en ny höstfavorit. Eftersom vi bor i ett land där det är vinter i sex månader finns det tre saker man aldrig kan ha för mycket av, det är: jackor, läderskor och stickade tröjor.

Tröja från H&M, byxor från COS och skor från Dr Martens.

Dela på Facebook
Tweeta